איך לגייס עובדים מחו"ל עם אישורי עבודה?

איך לגייס עובדים מחול עם אישורי עבודה

לפעמים לחברות עולה צורך בגיוס עובדים המתגוררים בחו"ל – מלבד עובדי החברה הישראלים הנמצאים בה. כשעולות סיטואציות כאלה נשאלת השאלה – איך בדיוק מתבצע הגיוס עבור עובדים מחו"ל? איך הם מגיעים לעבוד בישראל ואיך יודעים האם הם יכולים לעבוד באופן חוקי? בכתבה זו נציג לכם את מה שאתם צריכים לדעת על גיוס עובדים מחו"ל.

עובדים מחו"ל

לפעמים נדרש מאיתנו לגייס עובדים שאינם ישראלים לפרויקטים הדורשים שיתוף פעולה עם ארצות אחרות, או שדורשים ידע מסוים שיש לאותם עובדים בחול.
מדובר בתהליך מורכב – שצריך להשקיע בו המון זמן ומאמץ, הרבה ממה שהיה נדרש מגיוס של עובדים ישראלים (שגם הוא לא תמיד פשוט).
איך ניתן לגייס לשורותינו את אותם עובדים? ואיך ניתן לחשוף אותם למשרות שאנחנו מפרסמים? דרך מעולה להשיג עובדים לפרויקטים שכאלו הוא היעזרות בחברת השמה להייטק.

איך לגייס עובדים מחול עם אישורי עבודה

אשרת עבודה

עובדים מחו"ל נדרשים לקבל ויזה על מנת לעבוד בישראל, אם תעבדו על הגיוס בעזרת חברת כוח אדם תוכלו לוודא באמצעותם כי לאותו עובד שאתם מעוניינים לגייס הוא בעל אפשרות לעבוד בישראל באופן חוקי, כלומר בעל אשרת עבודה. חברת השמה יכולה לחסוך לכם זמן יקר של בדיקות ובירורים ולמנוע מכם התעסקות בבירוקרטיות.
חשוב לוודא לפני ההעסקה כי אכן העובד שוהה בישראל באופן חוקי, ויש לו את כל האישורים והאשרות הנדרשות על מנת לעבוד בארץ ללא כל בעיה או מכשול.

איך אדע לבחור חברת השמה?

בגיוס עובדים מחו"ל, מומלץ לעבוד עם חברת השמה להייטק – שכן היא תדע למצוא לכם את המועמד המתאים גם מבחינת הכישורים הנדרשים וגם לוודא כי אכן אותו עובד יכול לעבוד בארץ.
תבנו ביחד עם אותן חברות השמה את פרופיל המועמד האידיאלי – מאיפה הוא צריך להיות? מה הכישורים הייחודיים שצריכים להיות לו? האם הוא מתאים לאופי החברה ולמרקם האנושי בה? לפני שאתם בוחרים חברת השמה תנסו למצוא חברה שתלווה אתכם בכל התהליך, וגם בתהליך הוצאת הוויזה עבור העובד אם הוא נדרש לכך.

גיוס עובדים מחול – תהיו מוכנים!

תהליך הגיוס עבור עובדים מחול הוא יותר ארוך ומורכב מתהליך גיוס עובדים ישראלים. אם יש לכם צורך מידי באותם עובדים נסו להיות מוכנים עם כל המידע שחברות ההשמה עשויות להזדקק לו, על מנת לחסוך התעכבויות לא רצויות בעתיד.

רשמו את דרישות התפקיד באופן מסודר ומדויק שלא יותיר יותר מדי מקום לפרשנות, על מנת להימנע מאי הבנות שעשויות לצוץ בעת תהליך הגיוס למשרה.

כמובן חשוב מאוד לעבוד ביחד עם חברת ההשמה ולהיות מעורבים בבחירת העובד, שכן בסופו של דבר הוא יגיע אל החברה שלכם ואתם אלו שתעבדו ביחד איתו.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
יצירת קשר
דילוג לתוכן
דילוג לתוכן